Dethleffs-Logo
Suomi

Sinun tilaisuutesi voittaa suuri juhlavuoden palkinto!

Kaikki Dethleffs-fanit huomio!

Vuonna 2021 karavaanarimatkailun keksimisestä tulee kuluneeksi 90 vuotta. Tätä Arist Dethleffsin pioneerisaavutusta juhlitaan koko vuosi monilla kampanjoilla. Juhlan kruunaa juhlavuoden palkinnon arvonta.

Vuoden lopussa yksi onnellinen saa ei sen vähempää kuin…

Uskomatonta? Mutta totta!

100 % ostohinnasta takaisin!

Juhlavuoden palkinto arvotaan ainoastaan uuden Dethleffs-ajoneuvon ostajien kesken – voittomahdollisuudet ovat siis valtavat!

Jokaisella ostajalla on mahdollisuus voittaa 100 % ostosummastaan takaisin, riippumatta hankitusta ajoneuvosta: se voi olla kompakti tai suuri, funktionaalinen tai ylellinen.

Ja jos sinulla on onnea, et tänä vuonna ainoastaan osta unelma-ajoneuvoasi vaan voitat koko ostohinnan takaisin itsellesi.

100 % ostohinnasta takaisin!

Osallistumisehdot

Näin osallistut arvontaan

1. Osto: Osallistua voi jokainen, joka ostaa uuden Dethleffs-matkailuvaunun tai -matkailuauton 1. tammikuuta 2021 ja 31. joulukuuta 2021 välisenä aikana (merkityksellinen on kauppakirjan päiväys).

2. Rekisteröinti: tapahtuu 90-vuotisjuhlavuoden verkkosivuston kautta tietosuojatulla lomakkeella kauppiaasi avulla.

Jotta rekisteröinti on sinulle mahdollisimman helppoa, kauppiaasi tekee sen mielellään yhdessä sinun kanssasi. Voit mielellään pyytää häneltä apua. Osallistujan on oltava sama henkilö kuin kauppakirjaan merkitty.

Onko sinulla kysyttävää?
Dethleffs-kauppiaasi kertoo mielellään lisää!

Osallistumisehdot löydät kokonaisuudessaan osoitteesta
www.dethleffs.de/conditions-of-participation