Dethleffs-Logo
Suomi

Osallistuminen arvontaan ”Valokuva- ja videokampanja – 90-vuotisjuhlavuosi”

1. Osallistuminen

Arvontaan osallistumalla osallistuja ilmoittaa hyväksyvänsä osallistumisehdot. Osallistua voivat kaikki vähintään 18-vuotiaat, joiden kotipaikka on Suomessa. Dethleffs GmbH & Co KG:n työntekijät, näiden perheenjäsenet ja jakelukumppanit eivät saa osallistua. Osallistuminen arpajaispalveluiden kautta tai muunlainen manipulointi ei ole sallittua. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Jos osallistujaa epäillään petoksesta (esim. manipuloinnista tai useaan kertaan osallistumisesta), Dethleffs GmbH & Co KG pidättää itsellään oikeuden mitätöidä osallistujan oikeuden voittoon (myös jälkikäteen).

2. Menettely

Dethleffs GmbH & Co KG kehottaa osallistujia lataamaan yhden tai useampia valokuvia, jotka sopivat teemaan ”90 vuotta karavaanarimatkailua”, verkkosivulle www.90vuotta.dethleffs.fi . Osallistuakseen arvontaan osallistujan on ladattava valokuva verkkosivulle www.90vuotta.dethleffs.fi, täytettävä pakolliset kentät ja hyväksyttävä osallistumisehdot. Kilpailu päättyy 31. joulukuuta 2021 klo 23.59. Oikeussuojakeinoja ei ole käytettävissä. Kaikkien arvonnassa esitettyyn kysymykseen oikein vastanneiden osallistujien kesken arvotaan palkinnot satunnaismenetelmällä. Dethleffs GmbH & Co. KG ilmoittaa voittajille arpaonnesta sähköpostitse osallistujan arvonnan yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

3. Tekijänoikeus

Osallistujalla on oltava kaikki luovuttamiinsa sisältöihin liittyvät tekijänoikeudet. Sisällöt eivät saa loukata muiden henkilöiden oikeuksia. Osallistujalla on oltava kaikkien kuvissa esiintyvien henkilöiden tai alaikäisten kohdalla näiden vanhempien tai huoltajien suostumus. Kuvien ottaminen ei myöskään saa rikkoa voimassa olevia lakeja.

4. Luovutettujen sisältöjen käyttäminen

Osallistujat antavat Dethleffs GmbH & Co KG:lle maksutta ajan ja paikan osalta rajoittamattoman oikeuden monistaa, levittää ja julkistaa arvonnan yhteydessä luovuttamiaan sisältöjä.

5. Palkinnot

Arvonnassa arvotaan arvontatekstissä mainitut palkinnot. Käteismaksut eivät ole mahdollisia. Jos tiettyä palkintoa ei jostain syystä enää ole saatavilla, Dethleffs GmbH & Co KG pidättää itsellään oikeuden korvata palkinnon samanarvoisella tai arvokkaammalla vaihtoehdolla. Palkinnot lähetetään voittajille maksutta.

6. Palkinnon hyväksyminen

Jokaisella voittajalla on voittajien julkistamisen jälkeen 28 päivää aikaa hyväksyä palkinto. Hyväksyminen tehdään vastaamalla Dethleffsin lähettämään sähköpostiviestiin. Jos palkintoa ei voida toimittaa syistä, joista Dethleffs GmbH & Co. KG ei ole vastuussa, oikeus palkintoon raukeaa korvauksetta. Lähtökohtaisesti yritämme lähettää palkinnon vain yhden kerran. Osallistuja suostuu siihen, että jos hän voittaa, hänen nimensä mainitaan ja hänestä otetaan palkinnon luovuttamisen yhteydessä valokuva, jota käytetään Dethleffsin kanavilla (verkkosivustolla, sosiaalisen median kanavilla, kuten Facebookissa ja Instagramissa, painetussa asiakaslehdessä ”Family News”) arvonnasta tiedottamiseen.

7. Tietosuoja

Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Voitoista ilmoitetaan sähköpostitse. Arvonnan yhteydessä kerättyjä tietojasi tarvitaan arvonnan suorittamiseen tai voittajille ilmoittamiseen. Kun suostut tietojesi käyttämiseen mainostarkoituksessa, suostut siihen, että Dethleffs GmbH & Co. KG ottaa sinuun mainostarkoituksessa yhteyttä sähköpostitse ajankohtaisten tuotteiden, tapahtumien jne. tiimoilta. Tietosi luovutetaan ainoastaan sellaisille vastaanottajille, jotka ovat mukana arvonnan suorittamisessa, erityisesti palkinnon toimittamisessa. Voit milloin tahansa vastustaa tulevaisuuden osalta tietojesi käyttämistä mainostarkoituksiin syitä ilmoittamatta. Tähän riittää lyhyt ilmoitus postitse osoitteeseen Dethleffs GmbH & Co. KG, Arist-Dethleffs-Straße 12, D-88316 Isny im Allgäu tai sähköpostitse (datenschutz@dethleffs.de). Lisäksi peruutusoikeutesi ja peruutusmahdollisuudet mainitaan aina, kun sinuun otetaan yhteyttä mainostarkoituksessa. Yksityiskohtaisiin tietoihin tietosuojasta ja oikeuksistasi rekisteröitynä voit tutustua tietosuojaselosteessamme (https://www.dethleffs.fi/ota-yhteyttae/privacy/).

8. Järjestäjä

Dethleffs GmbH & Co KG,
Arist-Dethleffs-Straße 12,
D-88316 Isny im Allgäu.

9. Osallistumisehtojen muuttaminen – Arvonnan ennenaikainen päättäminen

Dethleffs GmbH & Co KG pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa tai keskeyttää tai lopettaa arvonnan kokonaan tai osittain merkittävästä syystä ilman ennakkoilmoitusta. Dethleffs GmbH & Co KG hyödyntää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos arvonnan asianmukaista toteuttamista ei oikeudellisista syistä voida taata.

10. Muuta

Pidätämme itsellämme oikeuden sulkea osallistujia merkittävästä syystä arvonnan ulkopuolelle sekä vaatia palkintoja takaisin, etenkin jos on perusteltua syytä epäillä väärien tietojen antamista, manipulaatiota, näiden osallistumisehtojen rikkomista tai muita kiellettyjä toimia. Oikeussuojakeinoja ei ole käytettävissä.